Prijsopgave:

Als u een apparaat ter reparatie brengt, gaan wij er altijd vanuit dat u het gerepareerd wilt hebben, mits het u niet te veel gaat kosten. Om deze reden hebben we prijsopgave limieten ingesteld. Deze vind u in de onderstaande tabel. Zolang de reparatiekosten onder dat bedrag blijven repareer ik uw apparaat, daarboven wordt u gebeld op om een prijsopgave door te geven. U kunt dan kiezen of we verder met de reparatie mogen gaan, of niet.

Er wordt niet afgeweken van de standaard bedragen, teneinde wachttijden en onduidelijkheden te voorkomen.

Onderzoekskosten:

Achter het prijsopgave limiet vindt u de onderzoekskosten. Deze worden alleen berekend indien u niet akkoord gaat met een prijsopgave, of als het apparaat onverhoopt onherstelbaar blijkt te zijn.

Apparaat Prijsopgave boven Onderzoekskosten
LCD / LED Televisie €200,- €45,-
Plasma Televisie €200,- €75,-
Audio / video apparatuur €130,- €35,-
Beamer €200,- €35,-

 

Waarom rekenen jullie onderzoekskosten?

Het opsporen van fouten kost relatief veel tijd. Daar komt bij dat sommige apparaten alleen zo nu en dan hun klacht geven. Het kost veel tijd om deze fouten te lokaliseren. Bijna altijd wordt uw apparaat eerst provisorisch hersteld en getest om te zien of het probleem is opgelost. Hierna volgt al of niet een prijsopgave, na uw akkoord vindt verdere reparatie plaats. Mocht u toch besluiten met de prijsopgave niet akkoord te gaan, dan zult u begrijpen dat wij enige vergoeding vragen voor het gedane onderzoek. Deze relatieve kleine vergoeding staat vaak in geringe verhouding tot de werkelijke kosten.